PEUS DE PORC






Ingredients:
4 peus de porc partits pel mig (longitudinalment)
1 tomàquet
1 ceba
3 fulles de llorer
2 alls
Julivert
Nou moscada
2 Bitxos
Pebre
1/2 got de vi negre
1 pastilla d'Avecrem

En una olla express, poseu els peus de porc coberts d'aigua, amb una mica de sal i les fulles de llorer. Deixeu-los coure al voltant d'una hora. (Mes temps si és una olla normal).


Una vegada fets, retireu i reserveu.


En un morter, piqueu els alls, el julivert, la pastilla d'Avecrem i la nou moscada.

En una cassola de fang, poseu la ceba picada amb una mica d'oli. Quan estigui transparent, afegiu el tomàquet triturat. Quan el tomàquet estigui fregit, col•loqueu els peus de porc, la picada del morter, el pebre, els bitxos i el vi negre.


Deixeu-lo a foc lent durant una hora.


Serviu calent.

Comentaris