XUPA XUPS DE FOIE















Aquesta recepta i imatge, està treta de blog Les receptes del  Miquel (aquí teniu el link)
Aquest aperitiu ha tingut un èxit rotund!!! Moltes gràcies Miquel per compartir la recepta!!!

Ingredients:
Foie micuit de qualitat 
4 pomes Granny Smith
Formatge de cabra
Aigua i sucre per l'almívar
Sucre moreno
Broquetes de fusta
Paper film
Formatge d'untar (President per exemple)

Amb una mandolina feu làmines molt fines de poma (prèviament pelada). Bulliu amb aigua i sucre blanca fins que s'estovin. (Poc aigua i molt de sucre però tenint cura que no es faci caramel).
Mentre s'estova la poma, feu els xupa-xups: agafeu boletes de foie amb un buidador i poseu directament en el paper film. No feu-les massa grans, poc més que una bala. Formeu la boleta amb l'ajuda del paper film i punxeu la broqueta per la part plana, tanquer en forma de paquetet (xupa-xups) i reserveu al congelador.
Quan les pomes estiguin cuites poseu-les a escórrer bé sobre paper de cuina ben esteses. Mentre poseu en un bol el formatge de cabra i el formatge d'untar. Formeu una pasta. Traieu les boletes del congelador i desfeu el paquetet, disposeu una mica de pasta de formatge en el centre d'aquest mateix paper film i a sobre poseu la boleta de foie i emboliqueu de nou enganxant el formatge al foie novament amb l'ajuda del film. Formeu de nou el paquetet i torneu-lo a ficar al congelador. Al cap d'una estona, traieu la boleta amb formatge, poseu la làmina de poma  i emboliqueu i congeleu de nou.
Per servir:
1r.   Feu lloc a la nevera per posar-los de peu punxats en alguna cosa
2n.  Arrebosseu-los en sucre moreno i cremeu-los amb el bufador. Per a això cal treure una estona abans les boletes del congelador, si no, no s'enganxa el sucre.
3r.  Torneu a guardar a la nevera fins treure a la taula.

Comentaris

  1. Montse me alegro que te animas a hacerlos y que os gustasen.
    Muchas gracias por el enlace
    peto

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada