BOTIFARRA AMB BOLETS, PANSES I PINYONS
















Ingredients:
 ½ kg de botifarra fresca
125 g de bolets (ceps, moixarons, rossinyols o altre tipus de bolets)
1 cullerada d'oli d'oliva verge extra
1 Ceba laminada
1 got de moscatell
3 branquetes de farigola
1 fulla de llorer
2 cullerades de panses
2 cullerades de pinyons
Sal
Pebre
1 cullerada de julivert picat

Aquesta recepta està basada en el cuiner José Andrés.

Traieu la pell a les botifarres i talleu-les en tronquets iguals perquè es facin al mateix temps.

Escalfeu l'oli en una paella i daureu les botifarres a foc mitjà. Traieu-les i en el mateix oli tireu-hi la ceba laminada i remeneu de tant en tant. Quan estigui dauradeta pugeu una mica el foc i afegiu els bolets, la farigola i la fulla de llorer, ofegueu-lo uns minuts i torneu a incorporar la botifarra.

Acabeu per afegir les panses i els pinyons juntament amb una mica de sal i pebre al gust, incorporeu el moscatell i deixeu-lo reduir.

NOTA: En comptes de panses, altre opció és posar prunes.

Comentaris