dimarts, 4 d’octubre de 2011

PATATES EMMASCARADES


















Ingredients (4 persones)
1,6 kg de patates
200 g de tall de botifarra negra
100 g de rostillons de cansalada
2 cullerades soperes d'all trinxat ben fi
Pebre
Sal


Coeu les patates, amb el mínim d'aigua possible, en una olla. En una paella a part, feu-hi les rostes de cansalada i traieu-les del suc. A la mateixa paella, ofegeu-hi el tall de la botifarra negra i, seguidament, el trinxat d'all. Un cop les patates siguin cuites, escorreu-les (deixant-hi un punt d'humitat), xafeu-les i afegiu-hi l'ofegat de botifarra. Rectifiqueu la sal i el perfum de l'all i serviu-les acompanyades de les rostes de cansalada

dissabte, 1 d’octubre de 2011

ALES DE POLLASTRE AMB SALSA BARBACOA

















Ingredients:
1 Kg  d'aletes de pollastre
1 pot de Coca-Cola
Oli
Sal
3 cullerades grans de Ketchup

Renteu les ales i poseu-les en paper absorbent i saleu-les. Fregiu-les i quan estiguin ben daurades es poseu-les dins d'una cassola.

Tireu la Coca-Cola i, quan s'evapori, afegeiu el quetxup.

Un parell de voltes i llest.