dissabte, 12 de maig de 2012

FARCELLETS DE BRANDADA DE BACALLÀ

















Ingredients
Pasta fil·lo
Brandada de bacallà (casolana o comprada)
Oli

Talleu la pasta fil·lo en quadrats o en rodones (amb l'ajuda d'un motlle), pinteu-los amb oli entre capa i capa.

Poseu una cullerada petita de brandada a cada quadradet i els embolique-ho pressionant bé al cap damunt per tal de que us quedin ben tancats.

Coure-ho al forn uns 10 minuts a 190ºC fins que estiguin daurats o bé els podeu fregir amb oli de girasol.

Brandada de bacallà
Ingredients:
200 gr. de bacallà esqueixat desalat
2 o 3 patates bullides i aixafades
2 alls
1 brik petit de crema de llet
oli d' oliva


En una cassola amb oli d' oliva fregiu els alls i lleugerament el bacallà.

Afegiu les patates.
Aboqueu la crema de llet i ho paseu per la batidora.
Torneu a posar-ho al foc fins que bulli uns 2 minuts. Rectifiqueu de sal. Si us queda massa espès hi poudeu  afegir llet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada