CABELL D'ÀNGEL














Ingredients:
1 Carbassa de cabell d’àngel
1 Pell de llimona
1 Branqueta de canyella
Sucre

Agafeu la carbassa i la talleu-la a trossos.Poseu-la a bullir amb aigua sola i quan la pell sigui una mica tova, l’escorreu bé. Amb l’ajuda d’una cullera retirareu la pell i les llavors. Peseu la polpa i per cada quilo de polpa hi posarem 500 gr de sucre. Afegiu la pell de llimona i la branqueta de canyella. Poseu-lo al foc fort al principi perquè deixi anar l'aigua que té la carbassa i aneu-lo remenant. Baixeu el foc i deixeu que es vagi confitant sense que us agafi gaire color.

Ja veureu que la carbassa es va desfilant fent el típic cabell d’àngel. Quan s’hagi begut bé l’aigua i la carbassa sigui transparent ja la tindreu llesta per fer servir. Podeu congelar-lo o fer-ne conserva.

Nota: La millor temporada per fer cabell d’àngel és a la primavera, ja que les carbasses ja hauran perdut una mica d’humitat i es pelaran molt més fàcilment. La quantitat de sucre que hi posareu la podeu variar una mica, depenent de si us agrada més dolç el cabell d’àngel o menys.

Comentaris