MONA DE PASQUA DE XOCOLATA














Ingredients:
Pa de pessic (aquí teniu l'enllaç de la recepta)
150 grs d'ametlla laminada i torrada
250 grs d'almívar (aigua, brandi i sucre) per embadurnar el pa de pessic.
Cacau en pols
500 grs de nata muntada amb sucre
Confitura de gerd
250 grs de xocolata per cobertura
125 grs de mantega

Primerament feu el pa de pessic el dia abans, ja que és  millor que estigui reposat. Si el fiqueu a la nevera molt millor, així el podreu manipular millor alhora de tallar-lo, ja que amb el fred es compactarà.

Talleu en dos parts el pa de pessic, embadorneu cada part amb l'almívar i a continuació ompliu la primera part amb una capa de confitura de gerds, i per sobre de la confitura, poseu una capa de nata muntada. A continuació poseu l'altra rodanxa de pa de pessic, poseu-li una capa de nata i espolvoreu-la amb cacau en pols, tapeu amb l'última rodanxa de pa de pessic.

Desfeu la cobertura de xocolata al bany maria. Quan la cobertura de xocolata estigui desfeta, poseu-hi la mantega i aneu-ho remenant fins que es fongui. I un cop tingueu la cobertura a punt, feu-la servir per cobrir el pa de pessic, que haureu de deixar refredar una estona.

Unteu amb nata muntada el costats amb l'ajuda d'una paleta i cobriu amb les ametlles laminades.

NOTA: Adorneu amb alguna peça de xocolata, uns pollets i unes plumes.

Comentaris

  1. Hola Mussola,

    He vist que tens moltes receptes al bloc, i m’agradaria presentar-te la pàgina Lestevesreceptes.cat, on els usuaris poden buscar entre més de 28000 receptes de les millors pàgines catalanes. També hem creat el Top blocs de receptes, on, de franc, pots afegir el teu.

    Lestevesreceptes.cat té diverses versions, en suec, francès, anglès, italià o castellà entre d’altres. Vols formar part de la nostra família?

    Quedem a la teva disposició!
    Bernat
    Lestevesreceptes.cat

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada