PATATES BRAVES
















Ingredients:
Patates
250 gr tomàquet fregit
100 ml de llet
Sal
Tabasco
Oli 
Aigua


Primer poseu en una olla d'aigua a bullir i mentrestant, peleu, talleu a daus les patates i poseu-les a bullir durant uns 10/15 minuts. Un cop bullides, deixeu-les refredar.

Per fer la salsa brava, barregeu el tomàquet fregit, la llet, unes gotes de tabasco, sal i barregeu bé fins obtenir una salsa ben lligada.

A continuació, un cop ben fredes les patates, fregiu-les en abundant oli calent, fins el punt de que us quedin daurades.

Seguidament, emplateu-les, saleu-les i tireu la salsa pel damunt.

NOTA: També podeu acompanyar-les a més a més, amb una salsa maionesa o allioli. Aquestes patates també es poden fer fregides sense bullir, però d'aquesta manera queda una textura més bona, tendre per dins i cruixent per fora.
A vegades i per anar més de pressa, poso l'allioli i salsa brava de la marca Chovi (per a mi, és la millor).


Comentaris