PASTÍS DE CARBASSÓ AMB BACON


















Ingredients:
1 kg. de carbassó
2 cebes mitjanes
150 gr. de bacon
50 gr. de formatge ratllat

3 formatgets tipus "Caserio"
5 ous

4 cullerades soperes de llet
4 cullerades d'oli

Sal i pebre
Nou moscada


Trossegeu les cebes i els carbassons (sense pelar) a daus petits. Poseu-los en una paella amb l'oli i cuineu-los a foc suau fins que siguin tous (sense que es desfacin), salpebreu-los i poseu un polsim de nou moscada.

Quan estigui fet afegiu el bacon tallat a tiretes i afegiu el formatge ratllat i els formatgets. Remeneu-lo tot una mica fins que els formatges es desfacin.

Bateu els ous amb les 4 cullerades de llet i barregeu amb els carbassons.

Unteu el motlle amb margarina, i espolvoreu amb una mica de farina, aboqueu la barreja i poseu al forn al bany María a 200º , aproximadament una hora (feu la prova del escuradents).

Espereu que es refredi per desemmotllar, o almenys que estigui tebi per evitar que es trenqui.



NOTA: Aquest pastís podeu fer les variacions que us sembli, en comptes de bacó, es pot posar pernil, gambes, palets de cranc, etc...

Comentaris

  1. Aquest pastís salat ha d'estar ben bo! no descarto fer-lo un dia d'aquests per donar sortida a uns quants carabassons de l'hort ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi m'ha passat el mateix, tinc tants carbassons que cada vegada intento fer coses diferents.
      Prova de fer confitura de carbassó, està boníssima. D'aquí uns dies en faré i us posaré la recepta.

      Una abraçada,

      Elimina
  2. És molt bo!!! A casa ens encanta, però posem el formatge amb una miqueta més de gust :-)

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada